BESCHERM UW BEZITTINGEN

Een alarmsysteem zorgt dag en nacht voor een veilig gevoel. Het beschermt uw bezittingen want indringers kunnen niet meer ongemerkt binnenkomen. De alarmsystemen in het assortiment van Romke’s Techniek worden wereldwijd verkocht en zijn van gerenommeerde fabrikanten van elektronische beveiligings- en alarmsystemen.

Natuurlijk kunt u bij Romke’s Techniek rekenen op vakkundige installatie en support. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek welk alarmsysteem bij u past.

INFORMATIE AANVRAGEN

GRATIS BEVEILIGINGSPLAN AANVRAGEN

Elk object is uniek. Daarom is beveiligen maatwerk. De beveiligingsplannen van Romke’s Techniek zijn toegespitst op uw persoonlijke wensen en individuele behoeften. Neem contact op en ontvang gratis uw persoonlijke beveiligingsplan.

GRATIS BEVEILIGINGSPLAN

ALTIJD ‘IN CONTROL’

Vergeten om het alarmsysteem te activeren? Regel het snel en eenvoudig via uw smartphone. Want met de nieuwste generatie draadloze alarmsystemen bedient u het alarm op afstand via een (beveiligde) internetverbinding.

Nieuwe accessoires, zoals bewegingsmelders en rookmelders of beveiligingscamera’s, kunt u op elk moment aan uw huidige systeem toevoegen. Zo bent u verzekerd van optimale veiligheid.Romke’s Techniek informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

INFORMATIE AANVRAGEN