ONDERHOUD

Uw beveiligingsinstallatie dient periodiek gecontroleerd te worden op de juiste werking. In veel gevallen is dit ook een eis van de verzekering.

Bij Romke’s Techniek kunt u een onderhoudscontract afsluiten zodat uw complete beveiligingssysteem 1 tot 2 keer paar jaar grondig wordt gecontroleerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze 24-uurs servicelijn om storingen te melden. Ook niet door ons geïnstalleerde systemen kunnen door ons worden onderhouden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Romke’s Techniek is als Erkend Beveiligingsbedrijf aangesloten bij de VEB. Hiermee bent u verzekerd van de veiligheid van de vakman.

INFORMATIE AANVRAGEN

GEBRUIKSAANWIJZING KWIJT?

Bent u de gebruiksaanwijzing van uw beveiligingsinstallatie kwijt? Geen probleem. Download gratis uw gebruiksaanwijzing van onze website. Meer hulp nodig? Neem dan contact op met Romke’s Techniek zodat wij snel een afspraak kunnen maken.

NAAR DOWNLOADS

STORINGEN

Een storing aan uw beveiligingssysteem komt nooit gelegen. Daarom staat Romke’s Techniek snel voor u klaar om eventuele storingen aan uw alarmsysteem direct te verhelpen.

Klik op de blauwe knop om uw storing aan te melden. Vergeet niet om de gegevens van uw installatie en eventuele foutcodes bij de hand te houden. Romke’s Techniek helpt u dan graag verder.

STORING AANMELDEN